Det var vackert ikväll när jag åkte genom skogen på väg hem. Ljus, stjärnor och vackerpynt smyckade varje hus i byarna och medan bilen susade fram sjöng jag -för full hals Oh holy nigth och Ave Maria.

Tänker på vad musik kan göra i en människa för en människa. Musik är en naturlig och självklar ingrediens i mitt liv så långt jag kan minnas. Musik ger inspiration, kraft, tröst och glädje!!

I går kväll var jag på en konsert och det känns i hela kroppen i dag. Nya tankar föds ur texter och musikslingor har etsat sig fast. Toner som trollar, toner som berör på djupet långt där inne. Jag skulle vilja säga att det är ett sätt att förstå sig själv och komma närmare det som en del kallar själen. En slags andlighet.

Till dig som ska på julkonsert eller barnens luciafiranden så småningom vill jag tipsa om att slopa mobilen och dess kamera och blåaktiga sken. Var med i stunden och förvandla det du ser och upplever till fina minnen att bevara inom dig i stället. Lev här och nu - små ögonblick då och då.